Hej

Efterårssæsonen er rykket til Hollænderhallen i Dragør med et ugentlig hold torsdag kl. 19.30-21.00. Jeg håber vi ses! Kærligst Julie

Velkommen!

Jeg er så glad for at du er her. Jeg har så meget jeg gerne vil dele med dig. Vi har alle en tendens til at sætte andres behov før vores eget. Her i mit univers vil jeg guide dig hjem til dig selv, fejre din succes og trække vejret dybt sammen med dig igennem dine nederlag. Den vigtigste person i livet er dig og med en stærk praksis kan vi finde tilbage til en følelse af styrke og selvkærlighed.

Jeg har praktiseret yoga i 20 år og for mig er yoga en kunst i hjertet, en smuk livsstilskunst for at nå gennem de forhindringer i din krop og sind, der kan holde dig tilbage for fuldt ud at åbne dit hjerte for nye måder og muligheder. Yoga er for alle, der ønsker at udforske transformationsrejsen, enten gennem en fysisk yogapraksis eller gennem stilhed i meditation og indre ro.

“Jeg har gået til yoga hos Julie i mange år og deltaget på hendes retreats. Julie er en dejlig og nærværende lærer, og jeg kommer helt i ro i nuet i hendes selskab”

— Heidi E.

Instagram